Jag blir så arg

Jag blir så jävla förbannad!!! 
Har beställt så att jag ska få halebop, mitt tidigare nummer stod på pappa så de gick inte byta ägare utan den fick stå kvar på pappa.. Ska gå och hämta ut packet, ja men som sagt de stå ju på pappa så jag få inte hämta ut de eftersom de är personligt???Vafan ska pappa måste komma till Luleå för att hämta ut ett paket åt mig????? 
Nä men då tillslut fick jag äntligen plocka ut de där jävla paketet och när jag kommer hem och ska stoppa in de i telefonen så står de "ingen signal".... Jaha in på halebops sida och kolla runt... Kommer fram till vanliga frågor och läser att de kan ta upp till 4 timmar att aktivera kortet!?!? 
Lagomt irriterad väntar jag i 4 timmar och de händer fortfarande inget... Startar om telefonen säkert 20 gånger men ikket..det stod även att om de inte skulle funka efter 4 timmar skulle man fylla i en blankett med massa siffror så skulle dom inom kort aktivera kortet och man skulle få ett mail med bekräftelse om att det var aktiverat. På morgon när jag vakna funkar de fortfarande inte och eftersom jag få mina jobb via mobilen så blev jag också utan jobb idag! Tack så jävla mycke!!! 
 
Åkte på stan för att fixa de, gick först på phonehouse, men nej dom skicka mig vidare på Telia för dom förstod inte alls vad som va problemet.... Går in på Telia, jaha dom visste inte heller vad som va problemt men han gjorde något och sa att de kan ta upp till 24h innan de funka... Och om inte skulle funka så sa han attjag åka till Elgiganten och se om dom kan fixa, gå de inte så är de nå jävla fel på min mobil så jag måste köpa en ny!!! Blir fan galen!!! 
 
Klockan är snart 7 och jag står som sagt fortfarande utan mobil! Helvetes jävla fitt halebop....